Το εργαστηριο μας

Τα Ελληνικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια ιδρύθηκαν το 2007 με κύριο στόχο να παρέχουν στους κτηνιάτρους αλλά και στους ιδιοκτήτες ζώων, διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Το εργαστήριό μας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, επανδρωμένο με υψηλής κατάρτισης προσωπικό και λειτουργεί κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές του συστήματος διαχείρισης, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001:2015, υπό τον οργανισμό πιστοποίησης TUV Austria.

Τα Ελληνικά Κτηνιατρικά Εργαστήρια έχουν την δυνατότητα τα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη σειρά κτηνιατρικών εξετάσεων καλύπτοντας και τις πλέον πολύπλοκες διαγνωστικές απαιτήσεις ενώ παράλληλα προσαρμόζονται συνεχώς σύμφωνα με τις νέες κτηνιατρικές εξελίξεις.

Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο παραλαβής δειγμάτων τόσο εντός Αττικής όσο και σε όλη την Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής και παραλαβής των υπό εξέταση δειγμάτων, με υπευθυνότητα και ταχύτητα ώστε να πιστεύουμε ειλικρινά ότι δυνάμεθα να αποτελέσουμε το διαγνωστικό εξοπλισμό του Έλληνα Κτηνιάτρου.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση!